Nyckeln till framgång är att veta vad du älskar att göra

Framgångsrika människor låter inspirationen vägleda dem, oavsett vilket. De står emot negativa förslag från andra, oavsett vilket. De står fast vid sina önskningar och passioner, oavsett vilket.

Framgång ser enkelt ut, därför att det faktiskt är enkelt. När du vet vad du älskar och står fast vid det, oavsett vilket, blir inga problem för stora att hantera och inga hinder för svåra att ta sig förbi. Nyckeln till framgång är att veta vad du älskar att göra. För att upptäcka detta behöver du veta vem du är. Eftersom om du inte vet vem du är, hur ska du då veta vad du älskar?

Det kan kännas som ett moment 22, men om du tänker på det är det egentligen ganska enkelt. Vem du är och vad du älskar är faktiskt en och samma sak. DU är vad du ÄLSKAR. Du är inte här av en slump: Du är här för att utforska alla dina önskningar och passioner.

Livet blir en kamp i samma stund du börjar ignorera det du älskar och när du börjar åsidosätta dina drömmar och passioner, för att istället göra saker som andra anser vara ”rätt” för dig.

Gordana Biernat

 

Kraft och Makt – Gordana Biernat

Be First to Comment

Leave a Reply